Πως η Ηγεσία αναπτύσσει την επιχείρηση 

Θα διαπιστώσετε την δύναμη της Ηγεσίας σε σχέση με την ικανότητα της επιχείρησης να αναπτύσσετε συνεχώς μέσα από ουσιαστικές και επιτυχημένες αλλαγές.


Ποιες είναι οι μεγαλύτερες και συνηθισμένες Ηγετικές προκλήσεις 
​Θα γνωρίσετε καλύτερα τις μεγαλύτερες προκλήσεις και θα μπορείτε να τις αντιμετωπίζετε και να τις χειρίζεστε με επιτυχία μέσω της άσκησης μιας αποτελεσματικής Ηγεσίας (τεχνικές και πρακτικές).


Πως επηρεάζει η Ηγεσία την κουλτούρα της επιχείρησης
Θα βοηθήσετε τους ανθρώπους σας να κατανοήσουν καλύτερα το όραμα και την αποστολή της επιχείρησης.  Θα αντιληφθούν καλύτερα την σημασία του ρόλου τους για την επίτευξη των στόχων.  Θα ευθυγραμμιστούν και προσανατολιστούν προς την συνεχή ανάπτυξη και υπεροχή της επιχείρησης.

team building

​​​Σας ενδιαφέρει αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;
     Απλά συμπληρώστε τα πιο κάτω στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.  
     Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρόνο και θα απαντήσουμε στα ερωτήματα σας. 

Μπορείτε επίσης, να μας τηλεφωνήσετε στο 70004886.  Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας!

Η επιτυχία απαιτεί 

συνεχή προπόνηση !!!

Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα έγκρισης από την ΑνΑΔ ως ενδοεπιχειρησιακό.  Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που ικανοποιούν τις προυποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. 

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της ΑνΑΔ. ​​

Τι είναι Ηγεσία 
Θα κατανοήσετε καλύτερα την φιλοσοφία της Ηγεσίας και πως διασφαλίζει την διαρκή επιτυχία της επιχείρησης σας.


​Πως αναπτύσσετε και εφαρμόζεται η Ηγεσία στην πράξη 
Θα γνωρίσετε τις σημαντικότερες ικανότητες και συμπεριφορές που μπορείτε να αναπτύξετε και να εφαρμόζετε στην πράξη στην καθημερινή λειτουργία για ανάπτυξη της Ηγετικής Ικανότητας.


Ηγεσία ή Μάνατζμεντ 

Θα αντιληφθείτε τις ουσιαστικές διαφορές σε τρεις διαστάσεις - ως προσωπικότητα και ως πρακτική διαχείρισης ανθρώπων και της επιχείρησης γενικότερα. Θα γνωρίσετε διαφορετικά στυλ ηγεσίας  και ποια είναι τα πιο κατάλληλα για εφαρμογή σε κάθε κατάσταση.


Πως η Ηγεσία αναπτύσσει τους ανθρώπους

Θα κατανοήσετε καλύτερα τους ανθρώπους σας και θα τους επηρεάζετε θετικά στο να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

​​​

Διασφαλίστε την διαρκή επιτυχία της επιχείρησης σας μέσω μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Ηγεσίας

​​

​​​​

Αναπτύξετε την υπεροχή της επιχείρησης σας μέσω των ανθρώπων σας


Γιατί χρειάζεται να αναπτυχθεί η Ηγεσία
H κάθε επιχείρηση χρειάζεται να είναι προσανατολισμένη στην επιχειρηματική αριστεία και ανάπτυξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που θα καθιστούν την υπεροχή της διασφαλίζοντας την επιτυχία της διαρκώς.  Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή μιας Σύγχρονης και Αποτελεσματικής Ηγεσίας η οποία στοχεύει στην μέγιστη ανάπτυξη και αξιοποίηση των ανθρώπων της. Γι' αυτό τα στελέχη χρειάζεται ν’ ασκούν Ηγεσία.


Ηγέτης είναι αυτός που κερδίζει τον ενθουσιασμό, το κέφι, το μεράκι, την όρεξη, το πάθος, την αφοσίωση, τη δέσμευση, την πίστη, την εμπιστοσύνη, το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων και τους κάνει να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό ως άτομα και ως ομάδα για να επιτύχουν στόχους, σε μια πορεία προόδου για ένα καλύτερο μέλλον.

Η Ηγεσία δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία. Είναι ένα πλέγμα ικανοτήτων, συμπεριφορών και πρακτικών που αναπτύσσονται με την συστηματική εκπαίδευση και εφαρμογή τους στην πράξη για να γίνουν βίωμα και αναπτυχθεί η Ηγεσία μέσω της εμπειρίας.


​​​​​​​

Σύγχρονη και Αποτελεσματική Ηγεσία