Πόσο καλά κατανοείτε τους πελάτες σας
Θα μπορείτε να κατανοείτε καλύτερα τις ανάγκες, επιθυμίες, προσδοκίες και προσωπικότητα των πελατών σας και θα μπορείτε να προσφέρετε καλύτερη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πωλήσεων.


​Πόσο πιστεύει το προσωπικό σας στην εξυπηρέτηση πελατών 
Θα βοηθήσει το προσωπικό σας να κατανοήσει καλύτερα την στρατηγική σημασία της εξυπηρέτησης πελατών και τα οφέλη όχι μόνο της εξυπηρέτησης αλλά και για το ίδιο το προσωπικό. Έτσι, θα αναπτυχθεί η θετική στάση και ενεργή προσπάθεια του προσωπικού.


Ποιες είναι οι σπουδαιότερες συμπεριφορές που επηρεάζουν δυναμικά τους πελάτες

Θα γνωρίσετε τις σπουδαιότερες συμπεριφορές και πως εφαρμόζονται στην πράξη. Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε πιο αποτελεσματικά την αξιολόγηση και αυτοαξιολόγηση για βελτίωση. 

Πως μπορεί η επιχείρηση να αναπτύξει πιο δυνατές σχέσεις με τους πελάτες
Θα μπορείτε να αναπτύξετε τις σχέσεις με τους πελάτες εφαρμόζοντας τεχνικές προσέγγισης, επικοινωνίας και χειρισμού που προωθούν μια πελατοκεντρική φιλοσοφία.


Πως μπορεί το προσωπικό να αντιμετωπίζει δύσκολες συμπεριφορές πελατών και ακραία περιστατικά
Θα μπορείτε να προετοιμάσετε το προσωπικό να αναπτύξει καλύτερα την ικανότητα αντίδρασης του αντιμετωπίζοντας τα θέματα θετικά ως πρόκληση για ενδυνάμωση των σχέσεων. 


Πως θα αναπτύξεται την κουλτούρα εξυπηρέτησης πελατών
Θα αναπτύξετε την στάση συμπεριφοράς του προσωπικού σας για την ανάπτυξη και διασφάλιση μιας επιτυχημένης κουλτούρας εξυπηρέτησης πελατών.

​​​​​

Ανάπτυξη των Πωλητών σε Επαγγελματίες Συμβούλους και Συνεργάτες Πωλήσεων  


Γιατί Ανάπτυξη της Ικανότητας της Προσωπικής Πώλησης B2B
Η προσωπική πώληση προιόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες προκλήσεις ανταγωνιστικότητας αφού η αγορά παρουσιάζει υπερπροσφορά ενώ η ζήτηση από τελικούς πελάτες βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα.  
Ο ρόλος του Πωλητή επεκτείνεται πλέον από πωλητή σε στρατηγικό συνεργάτη. Οι επιχειρήσεις πελάτες, σήμερα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη εξυπηρέτησης από εξαίρετους επαγγελματίες εξωτερικούς πωλητές που μπορούν να τις βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Ο πήχης του επαγγελματία πωλητή ανεβαίνει συνεχώς!
Γι' αυτό, οι επιχειρήσεις - προμηθευτές έχουν ανάγκη από επαγγελματίες πωλητές που να εφαρμόζουν αποτελεσματικά και αποδοτικά την διαδικασία της πώλησης οι οποίοι να κατευθύνονται από την ανάγκη της επιτυχίας μεγιστοποιώντας την αξία της. 

​​

Οδηγείστε την επιτυχία των πωλητών σας στο επόμενο επίπεδο!  


Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα έγκρισης από την ΑνΑΔ ως ενδοεπιχειρησιακό.  Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που ικανοποιούν τις προυποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. 

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της ΑνΑΔ. ​​

Η επιτυχία απαιτεί 

συνεχή προπόνηση !!!

​​​Σας ενδιαφέρει αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;
     Απλά συμπληρώστε τα πιο κάτω στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.  
     Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρόνο και θα απαντήσουμε στα ερωτήματα σας. 

Μπορείτε επίσης, να μας τηλεφωνήσετε στο 70004886.  Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας!

team building

​​​

Διασφαλίστε την ενεργή συμμετοχή και αφοσίωση των ανθρώπων σας για ομαδική επιτυχία στόχων