​​​​​

Ανασχεδιασμός του Συστήματος Πωλήσεων


Διαχείριση Πελατολογίου 
Θα μπορείτε να αξιολογείτε και προσδιορίζετε καλύτερα τους επιθυμητούς πελάτες και την απόδοση τους.  Θα αποφασίζετε τις κατάλληλες στρατηγκές και σύστημα εξυπηρέτησης τους που θα διασφαλίζεται από την μια η ικανοποίηση τους και από την άλλη η κερδοφορία σε ικανοποιητικά επίπεδα.


Μέτρηση και αξιολόγηση αποτελεσμάτων 
Θα προσδιορίσετε τους αναγκαίους δείκτες μέτρησης της αποτελεσματικότητας και αποδοτηκότητας KPIs μέσω των οποίων θα επανακαθορίζετε την στρατηγική και πλάνο ενεργειών για να παραμένει η επιχείρηση εντός μιας επιτυχημένης πορείας.  


Ευελιξία και λήψη αποφάσεων 
Θα αναπτύξετε το σύστημα αξιολόγησης μια συνεχούς ροής πληροφοριών από την αγορά και θα εξελίξετε την ευελιξία σας για την συνεχή λήψη αποφάσεων ανάπτυξης του συστήματος πωλήσεων της. 

Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα έγκρισης από την ΑνΑΔ ως ενδοεπιχειρησιακό.  Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που ικανοποιούν τις προυποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. 

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της ΑνΑΔ. ​​

Γιατί Ανασχεδιασμός του Συστήματος Πωλήσεων
Η αγορά αλλάζει συνεχώς γι' αυτό το Σύστημα Πωλήσεων χρειάζεται να αναθεωρείται τακτικά και να γίνονται οι ανάλογες αλλαγές.

 
Ο εγχώριος ανταγωνισμός γίνεται ακόμη πιο επιθετικός αυξάνοντας τις υποσχέσεις προς τους πελάτες στην προσπάθεια του να επιβιώσει και αναπτυχθεί και παράλληλα μειώνονται οι τιμές. Ο ανταγωνισμός εξελίσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο και οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν.


Οι πελάτες αλλάζουν την αγοραστική τους συμπεριφορά, τον τρόπο που λαμβάνουν αποφάσεις, το ποσό και την συχνότητα των αγορών τους έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολοι και απαιτητικοί αναζητώντας την μεγαλύτερη δυνατή αξία στα χρήματα τους. 


Τα έξοδα παραγωγής των προιόντων, παράδοσης, εξυπηρέτησης και διαχείρισης αυξάνονται σημαντικά και δυσανάλογα με τα έσοδα των πωλήσεων αποτέλεσμα να πιέζεται σε επικίνδυνα επίπεδα η κερδοφορία των επιχειρήσεων και να απειλείται η μελλοντική τους ανάπτυξη και επιβίωση.


​​​

Διασφαλίστε την κερδοφορία σας!


team building

​​​Σας ενδιαφέρει αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα;
     Απλά συμπληρώστε τα πιο κάτω στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.  
     Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρόνο και θα απαντήσουμε στα ερωτήματα σας. 

Μπορείτε επίσης, να μας τηλεφωνήσετε στο 70004886.  Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας!

Η επιτυχία απαιτεί 

συνεχή προπόνηση !!!

Στρατηγική και Εκσυγχρονισμός
Θα σας βοηθήσει να εκσυγχρονίσετε συστημικά το Σύστημα Πωλήσεων της επιχείρησης σας σε όλους τους τομείς. Θα έχετε την ευκαιρία να το αξιολογήσετε σύμφωνα με πρότυπα και καλές πρακτικές και θα εντοπίσετε τις αναγκαίες αλλαγές και ευκαιρίες ανάπτυξης. Πάντα υπάρχει το επόμενο επίπεδο!


​Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα 
Θα μπορέσετε να εστιάσετε καλύτερα σε συγκεκριμένα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προσαρμόζοντας το σύστημα πωλήσεων για την διασφάλιση τους.


Στόχοι

Θα μπορείτε να καθορίζετε καλύτερα εξισορροπημένους και συμφωνημένους στόχους πωλήσεων.   Θα δημιουργείται σε όλους τους εμπλεκόμενους μια καλύτερη αντίληψη για το ποιες είναι οι κατάλληλες στρατηγικές και τακτικές για την επιτυχία τους.

​​

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα του Συστήματος Πωλήσεων σας!