​​​​​Αναπτύξετε ένα επιτυχημένο διαδικτυακό διαδραστικό κανάλι για εξ’ αποστάσεως πωλήσεις Β2Β & B2C

​​​Γιατί είναι αναγκαία η ανάπτυξη της στρατηγικής πωλήσεων της επιχείρησης σας 
Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει τις επιχειρήσεις προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στο να κάνουν στροφή  στην αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας ως μέρος του συστήματος λειτουργίας και προώθησης των πωλήσεων.

Οι πελάτες, λόγω της αποστασιοποίησης, άρχισαν να εξοικειώνονται με την ψηφιακή τεχνολογία και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συναντήσεις για να ενημερώνονται για προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι ειδικοί του ψηφιακού μάρκετινγκ και πωλήσεων πιστεύουν ότι η ανάγκη για ανάπτυξη και χρήση διαδικτυακών καναλιών πωλήσεων για εξ’ αποστάσεως πωλήσεις θα παραμείνει για πάντα!Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε:

 • Ανάπτυξη των πωλήσεων εν μέσω πανδημίας!
 • Προσέγγιση πελατών χωρίς γεωγραφικά όρια - παντού!
 • Μείωση του κόστος πωλήσεων - χρόνο!
 • Βελτίωση της εμπειρίας των πελατών!
 • Καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου προσωπικής πώλησης για κάθε πελάτη!
 • Ανάπτυξη ενός έξυπνου κατάλληλου συστήματος πώλησης για περισσότερη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα!​Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας

 • Να επανασχεδιάσετε την στρατηγική των πωλήσεων έναντι του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος το οποίο εξελίσσεται δυναμικά και γρήγορα.
 • Να αναπτύξετε το δυναμικό των πωλήσεων με τις κατάλληλες δεξιότητες για να επικοινωνούν με μεγαλύτερη επιτυχία κάνοντας ζωντανές διαδικτυακές παρουσιάσεις.
 • Να σχεδιάζουν τις παρουσιάσεις και να εφαρμόζουν με άνεση τις κατάλληλες τεχνολογίες και υποστηρικτικό ψηφιακό υλικό.
 • Να επανασχεδιάσετε τις πολιτικές και διαδικασίες πωλήσεων.
 • Να αναπτύξετε την επικοινωνία μάρκετινγκ με στοχευμένο περιεχόμενο επικοινωνίας και προγραμματισμό των κατάλληλων ενεργειών.
 • Να προσδιορίσετε τις αναγκαίες τεχνολογίες.
 • Να αξιολογείτε τα αποτελέσματα και την απόδοση των πωλήσεων.
 • Να διαμορφώσετε τις κατάλληλες στάσεις συμπεριφοράς του δυναμικού των πωλήσεων και να προσανατολιστούν και προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα της αγοράς.

Χαρακτηριστικά του Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Στην PARTNERS PS έχουμε σχεδιάσει αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ενδεδειγμένες σύγχρονες μεθόδους και προδιαγραφές εκπαίδευσης ενηλίκων μέσα σε εργασιακό περιβάλλον.


Είναι ανθρωποκεντρικό και ευέλικτο με δυνατότητα να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες, δεδομένα και στόχους των ατόμων, των ομάδων και της επιχείρησης / του οργανισμού.


Οι στόχοι του προγράμματος είναι να παρέχει ένα σημαντικό γνωσιολογικό υπόβαθρο για εμβάθυνση της γνώσης, να ενισχύσει τις υφιστάμενες ικανότητες και δεξιότητες και να αναπτύξει νέες. Επίσης, να καλλιεργήσει τις σωστές νοοτροπίες που χρειάζονται για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος διευκολύνοντας την αλλαγή για συνεχή βελτίωση.


Με το πέρας του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν το πρόγραμμα στην καθημερινή ζωή της επιχείρησης / του οργανισμού που εργάζονται επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερα αποτελέσματα σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο.

Ο εκπαιδευτής του προγράμματος το παρουσιάζει με τρόπο που να βοηθά τους συμμετέχοντες να αισθάνονται άνετα, ευχάριστα και να κερδίζεται το ενδιαφέρον τους. Έτσι, οι συμμετέχοντες είναι σε θέση να συμμετέχουν περισσότερο ενεργητικά και δημιουργικά. 

Διακατέχεται από γνώση, ικανότητα, εκπαιδευτική εμπειρία, ήθος και πάθος για την διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος. Διαθέτει τον κατάλληλο χαρακτήρα και μια δυναμική προσωπικότητα για να μπορεί να συνδέεται καλύτερα με τους συμμετέχοντες και να τους εμπνέει για μάθηση και να τους βοηθήσει να προβούν σε αλλαγές βελτίωσης και ανάπτυξης.


Eίναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης κατά Επαγγελματικά Προσόντα της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου και κατέχει διεθνής πιστοποιήσεις - Institute of Certified Management Consultants, Institute of Certified Internal Auditors. Εκπαιδεύεται συνεχώς από άτομο που κατέχει την πιστοποίηση Six Seconds (EQ Practitioner). Είναι οπαδός της διά βίου μάθησης. Δείτε το πλήρες βιογραφικό του σημείωμα.


Η υλοποίηση αυτού του μονοεπιχειρησιακού εκπαιδευτικού προγράμματος μπορεί να γίνει μέσα στον χώρο της επιχείρησης ή σε εγκεκριμένη αίθουσα ή σε διαδικτυακό χώρο που εγκρίνονται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.


Το κόστος εκπαίδευσης μπορεί να καλυφθεί μέχρι και 100% από την επιχορήγηση της ΑνΑΔ, ανάλογα με το επίπεδο χορηγήματος και τον αριθμό ατόμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η PARTNERS PS μπορεί να σας υποστηρίξει σχετικά με τις διαδικασίες έγκρισης και καταβολής χορηγήματος από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΕΡΜΗΣ.

​​​​​Διασφαλίστε την απρόσκοπτη ανάπτυξη των πωλήσεων σας σε ευρύτερα γεωγραφικά όρια!

​​Αξιοποιήστε χορηγίες της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
Μπορείτε να υλοποιήσετε σειρά προγραμμάτων μέσα στην δική σας επιχείρηση τα οποία να είναι σχεδιασμένα με τα δεδομένα και τις συγκεκριμένες ανάγκες της.

​​​​Σας ενδιαφέρει αυτό το συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα;

Απλά συμπληρώστε τα πιο κάτω στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.  
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σύντομο χρόνο για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας. 

Μπορείτε επίσης, να μας τηλεφωνήσετε στο 70004886.  Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας!